Ana içeriğe atla

En iyi fanlı ısıtıcı

 


Kış aylarında bir elektrikli ısıtıcıya ihtiyacınız varsa öncelikle bilmeniz geren hangi tip elektrikli ısıtıcıya ihtiyacınız olduğudur. Fanlı ısıtıcılar ortam ısıtması için en uyun elektrikli soba seçeneklerinden biridir. Özellikle oda ve küçük bir bölüm ısıtması elektrikli soba ile ısıtmayı düşünüyorsanız fanlı ısıtıcı almak en mantıklı olanıdır. Ama ihtiyacınız çok büyük bir alanda sadece sizi veya cisim ısıtması yapmak istiyorsanız fanlı ısıtıcı doğru bir seçim değildir. Bunun yerine infrared ısıtıcıları tercih etmelisiniz.

Fanlı ısıtıcı tercih ederken neye dikkat edilmeli.

  • Toplam ısıtma gücü
  • Kademe ayarı
  • Emniyet termostatı 
  • Servis desteği
  • Isı ayarı
Toplam ısıtma gücü
Fanlı ısıtıcıların ısıtma gücü kullanacağınız ortam ile uygun olmalıdır. Alan büyükse daha yüksek watt'lı bir sobayı tercih etmelisiniz. 

Kademe Ayarı
Kademe ayarı veya başka bir deyimle sıcaklık ayarı önemli bir özelliktir çünkü odanın küçüklüğüne ve büyüklüğüne bağlı olarak ısıtıcınızı istediğiniz güçte çalıştırmanıza olanak sağlar. Ayrıca kademe ayarı sayesinde çok soğuk olmayan havalarda ortamın soğuması da yavaşlayacağı için daha düşük bir güç ile ortamı istediğiniz sıcaklığa getirmeniz mümkündür.

Emniyet Termostatı
Emniyet termostatı olası bir fan arızası durumda çok ısınan rezistansı tehlike oluşmadan otomatik olarak elektriği kesmeye yarar. Bazı ürünlerde bunun yanında devrilme termostatı da bulunmakta fakat emniyet termostatı olan bir fanlı ısıtıcı hava çekişi veya üflemesi düştüğü zaman çok ısınır ve dolayısıyla kısa sürede otomatik olarak kapanmak zorunda kalır.

Servis desteği
Her elektrikli ev aletinde olduğu gibi fanlı sobalar için de yetkili servis ağı önemlidir. Fiyatları çok yüksek olmasa da ürün kısa sürede arıza yapması gibi durumlarda yetkili servis ücretsiz bir onarım yapıp cihazımızı geri verecektir.

Isı Ayarı
Isı ayarı diğer bir tabirle termostat fanlı ısıtıcılar için çok önemli bir fonksiyondur. Çünkü tıpkı kademe ayarı gibi sıcaklık ayarı yapmanızı sağlar. Hatta termostatlı bir ürün tercih etmeniz durumunda kademe ayarının çok da bir işlevi kalmamaktadır. Çünkü ortamı istediğiniz sıcaklıkta tutmaya termostat otomatik olarak gerçekleştirecek ve eğer isteğimiz sıcaklığın üzerine çıkacak olursa otomatik olarak kapanacaktır. Oda sıcaklığı ayarladığımız sıcaklığın altına düştüğü zaman otomatik devreye girip tekrar sıcaklığı yükseltecektir.

En iyi fanlı ısıtıcılar

1- Goldmaster Warm Soğuk / Sıcak Fanlı Isıtıcı

2000 watlık ısıtma gücü bulunan Goldmaster Warm kademe anahtarı ve ısı ayarı bulunuyor. Bu sayede tam sıcaklık kontrolü yapmanızı sağlıyor. Ayrıca bilinen bir marka olması ve yetkili servis ağının geniş olması nedeniyle listemizin ilk sırasında bulunuyor. Ayrıca tam bir fiyat/performans ürünü olarak görünüyor. 

2- Ufo Mix Mini

Ufo Mix Mini de 2000watt'lık bir ısıtma gücüne sahip. Kademe anahtarı bulunan ürünü dilerseniz 2000 dilerseniz 1000 watt ile çalıştırmanız mümkün. Fakat üründe oda termostatı bulunmaması özellikle daha ılık havalarda ısı kontrolünü yapmayı zorlaştırabilir. Dış gövde açısından ve görüntü açısından en sağlam ve şık fanlı ısıtıcıdır.

3- Fakir Warmy




Fakir Warmy 2000 wattlık ısıtma gücü ve ısı kademe ayarı ve ayrıca termostat bulunuyor. Bu özellikleriyle Fakir Warmy listemizin 3. sırasındaki yerini almış oldu.


   4- Kumtel LX-6331



Kumtel LX-6331 te tıpkı önceki fanlı ısıtıcılar gibi 2000 wattlık ısıtma gücüne sahip kadame anaharı olan ürünün termostatı bulunmuyor. Buna karşılık çok geniş bir servis ağı olması ve fiyat olarak en düşük fiyata ısınmak isteyenlerin 1 numaralı tercihi kumtel fanlı ısıtıcıdır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Windows 10 Çöp Kutusunu Boşaltmama Sorunu Nasıl Çözülür?

  Windows Geri Dönüşüm Kutunuzu boşaltarak ihtiyacınız olmayan dosyaları sonsuza kadar silebilirsiniz.  Bu, sabit sürücünüzde daha fazla depolama alanı boşaltacak ve gizliliğinizi daha iyi koruyacaktır.  Ancak, Windows Geri Dönüşüm Kutunuzdaki dosyaların silinmediğini de görebilirsiniz.  Bu nedenle bu yazımızda Windows 10 çöp kutusunu temizlememe sorununu çözmenin yollarını tartışacağız. Windows Çöp Kutunuzu boşaltamazsanız, yalnızca daha az belleğiniz olmayacak, aynı zamanda gizli dosyalar nedeniyle gizliliğiniz de tehlikeye girebilir.  Windows Geri Dönüşüm Kutunuzun boşaltılamaması çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir, bu durumda bu sorunu çözmenin yollarını tartışacağız. Çöp kutusundaki dosyaların silinmesini ne engeller? Her şeyden önce, bunun nedeni yönetici erişiminizin olmaması veya bazı üçüncü taraf uygulamaların bunu yapmanızı engellemesi olabilir.  OneDrive, bu soruna neden olabilecek yazılımlardan biridir.  Bazı durumlarda, bu sorun Windows Geri Dönüşüm Kutunuzun başarısız ol

PlayStation Konsollarının Geçmişten Günümüze Gelişimi

Zaman içinde sabit kalan nedir? PlayStation'ın tüm kategorilerinde görülebilen öğeler var.  Bu denetleyicilerin sağında operatör tuşları ve bunların geometrik etiketleri bulunur: yeşil üçgen, kırmızı daire, mavi çarpı ve pembe kare. İşlev tuşları her zaman bu kategorilerin sağında olmuştur.  Sol tarafta her zaman gezinme tuşlarını gördük.  Ayrıca kolun ön tarafında 4 anahtar görebilirsiniz.  İşlev ve gezinme tuşları arasındaki boşlukta her zaman Başlat ve Seç tuşları vardı. Tabi tutamağın her iki yanında da en az değişim görülen durumlardan biri olarak söylenebilecek iki kulp görmekteyiz ve bir bakıma bu kulplarla polyester istasyonlarını biliyoruz.  Bu düğmeler, bu denetleyicilerle çalışmayı daha kolay ve daha rahat hale getirmek için tasarlanmıştır. Orijinal PlayStation Konsolu Tedarik yılı: 1994 PlayStation kategorisinin tarihine ilk örnekle başlıyoruz.  Bu tasarımın ilk örneği PlayStation Controller olarak bilinir.  Bu kolların rengi, konsolun rengi gibi griydi, bu da iki cihaz

İnsanlarda başarıyla test edilen beyin kanseri aşısı: tümör ilerlemesini yavaşlatıyor

 Araştırmacılar, beyin tümörleriyle daha iyi savaşmak için bir hastanın bağışıklık sistemini güçlendirmek için tasarlanmış yeni bir aşının umut verici performansını bildiriyorlar. Araştırmacılar, aşının yavaş tümör ilerlemesine karşı dramatik bir bağışıklık tepkisini tetikleyen güvenli bir test olduğunu söylüyor. Bazı kanserlerin, özellikle Diffüz gliomun tedavisi zordur çünkü beyne yayılabilirler ve geleneksel cerrahi ile kolayca çıkarılamazlar. Bu tümörler genellikle ortak bir özelliğe sahiptir; Düşük dereceli gliomaların% 70'inden fazlası, IDH1 adlı bir enzimi etkileyen genetik bir mutasyona sahiptir. IDH1 mutasyonu, gliomalara özgüdür ve neo-epitoplar adı verilen yeni proteinlerin geliştirilmesine yol açar. Alman Kanser Araştırma Merkezi'ndeki araştırmacılar, yıllardır hastanın bağışıklık sisteminin bu mutasyona uğramış IDH1 hücrelerini nasıl hedef alacağını öğrenmesine yardımcı olan bir aşı geliştiriyorlar. Aşıyı yıllarca geliştirdikten ve hayvanlar üzerinde test ettikten